stage lopen

Stage 2011 op een camping in Duitsland

Zoek jij je stageplaats al voor 2011?
Kom in 2011 stage lopen op een camping in Duitsland!

We zijn op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde, creatieve stagiaires die het leuk vinden om zich in te zetten voor in een kleinschalig nieuw op te zetten camping van 200 plaatsen.

Op 300 kilometer van de Duitse grens vind je onze camping. Deze camping moet nieuw leven ingeblazen worden.
Een gezellige camping waar het voor iedereen goed toeven is. In het voorseizoen en naseizoen verblijven er gasten met een seizoenplaats die willen genieten van de rustige bosrijke omgeving en de vele mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. In het hoogseizoen komen er meer gasten en gaat ook de horeca open.
Voor seizoen 2011 zijn we in de periode van begin juli tot en met de eerste week van september op zoek naar enthousiaste stagiaires.
Als stagiair verwachten we dat je er zin in hebt, en achter je stage staat. Je bent het visitekaartje van onze camping en zorgt ervoor dat je iedereen tevreden houdt. Ben je representatief, klantvriendelijk, enthousiast en stressbestendig? Kom dan stage lopen op onze camping.

We bieden stage in de volgende facetten:

Receptie/Front:
Onze receptie is dagelijks open van 8.00 uur tot 22.00 uur. In de receptie ontvang en registereer je (nieuwe) gasten. Daarnaast beantwoord je de telefoon, e-mail, verstrek je algemene informatie over de omgeving of over de camping. Je bent het aanspreekpunt van onze gasten.

Horeca:
Onze kantine is in het hoogseizoen geopend. Met bingo en kaartavonden, en activiteiten voor de kinderen maken we de kantine erg gezellig. In de horeca loop je stage achter de bar.

Animatie:
activiteiten organiseren en begeleiden, zoals speurtochten, sportactiviteiten en feestavonden.

Onderhoud :
Beperkte schoonmaakwerkzaamheden

Onderhoud :
Beperkte onderhoudswerkzaamheden aan groen

Je verblijft tijdens je stageperiode samen met je collega’s in tenten en je ontvangt van ons ontbijt, lunch en avondeten. Van ons krijg je zakgeld om je onkosten te dekken. We bieden mogelijkheden om je stage-opdrachten en verslagen te maken, en helpen je daarbij als het nodig is. De stage is uitermate geschikt om de Duitse taal te oefenen. Daarnaast kan je uitwonende studiefinanciering aanvragen gedurende de tijd dat je stage loopt op de camping.

De camping biedt dus alles wat je nodig hebt om je stage succesvol af te ronden, een gezellige sfeer, een nog beter team, en veel bagage om de toekomst met veel vertrouwen in te gaan.

Dus, ben je zelfstandig, een team speler, creatief, hou je van afwisseling en heb je veel doorzettingsvermogen, reageer dan snel en neem contact op.